ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ SILANE GUARD

Διατηρεί το πρωτότυπο, φωτεινό και πλούσιο χρώμα του αμαξώματος. Δίνει λαμπερή λάμψη στο αμάξωμα του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα - έως και 1 χρόνο! Επιπρόσθετα, δίνει ένα σταθερό νερό-απωθητικό αποτέλεσμα.
Χωρίς επεξεργασία
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD

Η τιμή σήμερα για όλα

1980
990
παραγγελία

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
SILANE GUARD:

Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
SILANE GUARD αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία.
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
Μία συσκευασία είναι αρκετή για τα 2-3 στρώματα.
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
Η σύνθεση ενός συστατικού. Δεν χρειάζεται πλέον να αναμιγνύετε τίποτα.
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
Το επίστρωμα εφαρμόζεται πολύ απλά. Αυτό μπορεί να κάνει ακόμη και ένα παιδί.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
SILANE GUARD:

Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ.
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ!
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΕΡΟ-ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΣΙΛΙΚΟΝ-ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΟ ΦΙΛΜ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ(SIO₂) ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΚΑΛΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
παραγγείλτε
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
Η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία για την παραγωγή των προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου, η ιστορία της οποίας έχει περάσει πάνω από 50 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία δημιούργησε τα υποκαταστήματα στην Οσάκα, στη Ναγκόγια, στη Φουκουόκα, στο Σαπόρο και σε ένα εργοστάσιο στα προάστια του Τόκιο (Higashimurayama)..

Willson Co. LTD παράγει και προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα χημικών προϊόντων για αυτοκίνητο και των προϊόντων για την περιποίηση του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων και το υγρό γυαλί WILLSON GLASS BODY GUARD, καθαριστικά, σαμπουάν, σκεύη για πλύσιμο, τα προϊόντα για την ανάκτηση των επιστρωμάτων μπογιάς και τις αρωματικές ουσίες.

Μέχρι σήμερα, στην Ιαπωνία η παραγωγή με το εμπορικό σήμα Willson είναι ο ηγέτης των πωλήσεων στον τομέα περιποίησης αυτοκινήτου .
Υγρό γυαλί SILANE GUARD

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ
SILANE GUARD:

 • Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD

  Μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα, το Silane Guard - είναι ένα προϊόν από την κατηγορία πρέπει να έχω για αυτούς που ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου τους! Κρύβει τέλεια τις πολύ μικρές γρατζουνιές και έναν ιστό αράχνης. Σημαντικά βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Προσωπικά, έχω την αίσθηση ότι πήρα αμέσως τώρα το αυτοκίνητο από το σαλόνι!

  Ανδρέας Καρυπίδης
 • Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD

  Μου αρέσει πολύ το πώς φαίνεται το αυτοκίνητό μου μετά την επίστρωση με υγρό γυαλί, νομίζω ότι δεν θα είναι περιττό, γιατί σε εμάς αρέσει συχνά να βγαίνουμε στη φύση και οι επαφές με τα κλαδιά και τους θάμνους δεν αποκλείονται.

  Δημήτριος Παπαδόπουλος
 • Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD

  Το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό! Με την σωστή εφαρμογή το αμάξωμα αρχίζει να λάμπει. Φεύγει ο ιστός αράχνης από το αμάξωμα. Εμφανίζεται πολύ καλή υδροφοβία δηλ. το νερό κυλάει (συμπεριλαμβανομένων και την λάσπη). Θα το πω με συντομία: "Φοβερό είναι ως μια καλή υπηρεσία για τον αγαπημένο μου σιδερένιο άλογο".

  Γεώργιος Αποίκησης
 • Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD

  Το αυτοκίνητό μου δεν είναι καινούριο, γι’ αυτό το λόγο πριν από την εφαρμογή του βερνικιού έκανα ένα βαθύ γυάλισμα. Το αποτέλεσμα ήταν μέγα ισχυρό! Το αμάξι μου λάμπει και πολύ λάμπει, την βροχή δεν φοβάται, τους θάμνους δεν φοβάται. Συνιστώ σε όλους

  Ιωάννης Βασαρμίδης
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARDЖидкое стекло WILLSON SILANE GUARDЖидкое стекло WILLSON SILANE GUARDЖидкое стекло WILLSON SILANE GUARD

Η μέθοδος εφαρμογής
SILANE GUARD:

1

καθαρίσουμε και απολιπάνουμε το αμάξωμα με βάση-καθαριστικό

2

Άφθονα διαβρέχουμε το σφουγγάρι στο διάλυμα του SILANE GUARD

3

Με εύκολες κινήσεις απλώνουμε την σύνθεση στο αμάξι

4

περιμένουμε να στεγνώσει για 5-10 λεπτά

5

χωρίς την πίεση σκουπίσουμε την επιφάνεια με ένα πανί και βάζουμε τα επόμενα στρώματα (στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι 6 στρώματα)

παραγγελία
Жидкое стекло WILLSON SILANE GUARD
* Η εικόνα του προϊόντος που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από την εξωτερική εμφάνιση των προϊόντων κατά την παραλαβή.

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ
SILANE GUARD:

Παναγιώτης

Είναι απαραίτητο να καθαρίσω το αυτοκίνητο με βάση πριν εφαρμόσω το Υγρό γυαλί;

Ο μάνατζερ Σέργιος

Ναι, σύμφωνα με τις οδηγίες, πρέπει πριν από την εφαρμογή του Υγρού γυαλιού καθαρίστε καλά το αυτοκίνητο και να βάλετε την βάση -καθαριστικό από το Willson. Εκτελεί τη λειτουργία του ασταρώματος για το Υγρό γυαλί, επίσης αφαιρεί το λίπος και καθαρίζει το αμάξωμα

Ηλίας

Γεια σας. Μπορείτε λίγο περισσότερα να πείτε για την εφαρμογή αυτής της σύνθεσης σε διάφορα στρώματα. Η ακολουθία των ενεργειών. Πότε να εφαρμοστεί κάθε διαδοχικό στρώμα;

Ο μάνατζερ Σέργιος

Η εφαρμογή του κάθε επόμενου στρώματος του SG διεξάγεται μετά από παραμονή σε 1 ώρα από την προηγούμενη. Όσο περισσότερα στρώματα εφαρμόζετε, τόσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πρέπει να σταθεί το αυτοκίνητο στο κουτί. 1-2 στρώματα - 12 ώρες, 3-4 στρώματα - 24 ώρες, 5-10 στρώματα 48 - 74 ώρες…..

Νικόλαος

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος επίτευξης ενός υδρόφοβου αποτελέσματος και πώς να το διατηρήσω;

Ο μάνατζερ Σέργιος

Ειλικρινά να πούμε ότι το μέγιστο υδρόφοβο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3-4 στρώματα, επαναλαμβάνω, μιλώ για το μέγιστο. Για να το διατηρήσετε, αρκεί μόλις 1 φορά το μήνα να πλύνετε το αυτοκίνητο με την χρήση του σαμπουάν.

Αλέξης

Γιατί έχετε τόσο χαμηλές τιμές; Παντού αυτό το προϊόν κοστίζει πολύ πιο ακριβό.

Ο μάνατζερ Σέργιος

Είμαστε μια μικρή εταιρεία, στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής μας είναι η συνεχής αύξηση των πωλήσεων, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε χαμηλή τιμή.